Nuria van Aart
Terra - Praktijk voor Transformatieprocessen

Na het afronden van haar opleiding HBO-V is Nuria aan het werk gegaan in de zorg. Belangrijk onderdeel van haar taak was om mensen te leren omgaan met hun handicap; kortom zelf functioneren stimuleren. Ook heeft zij jarenlang als coördinator/coach gewerkt, onder andere met het geven van trainingen en organiseren van bijeenkomsten.

Ondanks haar gelukkig gezin, mooie werkomgeving en fijne leven merkte Nuria dat het tijd werd voor iets anders. Wellicht om zelf te doen waar ze altijd al mee bezig was met haar hulp aan anderen: een ontwikkelingsproces aangaan. Zij vond de juiste opleiding in de New Energy Movers Academy om haar ontwikkeling te ondersteunen. Centraal in deze opleiding is de mens zelf. Soms komt de tijd om weer terug te gaan naar de basis en de mens aan zichzelf terug te geven. De opleiding leert specifieke technieken voor persoonlijke ontwikkelingen, spirituele groei en kerntransformaties.

Gedreven door haar lijfspreuk “ik leef vanuit kracht, creativiteit en vrijheid om in liefde te geven, te verbinden en te ontvangen” werkt zij als transformatietherapeut en mover. Vaak trajecten waarbij mensen, die een bepaalde stilstand in hun leven ervaren, op zoek gaan naar hun eigen kracht. Een ontdekkingsreis die bevrijdt van alle ballast, leert om vrij te zijn en terug gaan naar de kern van wie zij zijn. Zij bereikt dit met gesprekken en oefeningen waarbij ze samen met jou op zoek gaat naar jouw antwoorden. Door veiligheid te bieden daagt ze je uit om zelf tot een oplossing te komen. De sleutel hierbij is eigen wil en verantwoordelijkheid.

Nuria richt zich op individuele personen, groepen en bedrijven. U kunt ook bij haar terecht als u behoefte heeft aan een luisterend oor, een reading of voor een familieopstelling/bedrijfsopstelling.